Κόσμος

Οι πτήσεις της British Airways πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις

Το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι αναμένει για σήμερα, καθυστερήσεις, αλλά κι ακυρώσεις πτήσεων της British Airways.

Οι αρχές του αεροδρομίου συνιστούν στους επιβάτες, να μην επιλέγουν να κινηθούν προς αυτό, εκτός κι αν έχουν διευθετήσει το ζήτημα των εισιτηρίων τους και μπορούν να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους.

Η British Airways άρχισε να διεξάγει σήμερα τις πτήσεις της από τα αεροδρόμια του Χίθροου και του Γκάτγουικ, μετά το χάος που προκλήθηκε χθες (28.05.2017) από την διακοπή λειτουργίας ενός παγκόσμιου ηλεκτρονικού συστήματος, με συνέπεια την καθήλωση των αεροσκαφών και την ακύρωση των πτήσεων της.

“Μετά το πρόβλημα που προκλήθηκε χθες σε παγκόσμιο επίπεδο με τις πτήσεις της British Airways, καθυστερήσεις, αλλά κι ακυρώσεις πτήσεων αναμένονται και σήμερα,” ανέφερε χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Χίθροου, σήμερα. “Οι επιβάτες που είχαν πτήσεις οι οποίες ακυρώθηκαν, δεν πρέπει να πάνε σήμερα στο αεροδρόμιο, εκτός κι αν έχουν μεριμνήσει για να επιβιβαστούν σε άλλη πτήση,” τονίζει η ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS