Κόσμος

Ολλανδία: Παράταση lockdown έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε την Τρίτη, 13.04.2021, πως τα περισσότερα μέτρα lockdown που βρίσκονται σε ισχύ για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, πρέπει να παραταθούν έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Χάγη ο Ρούτε τόνισε πως τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε τέτοια μεγάλη πληρότητα και πως οι αριθμοί νέων κρουσμάτων είναι τόσο υψηλοί που δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε σημαντική χαλάρωση των μέτρων έως ότου περάσει το τρίτο κύμα μολύνσεων της Covid-19.

Τα τρέχοντα μέτρα περιλαμβάνουν απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των δύο ατόμων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ