Κόσμος

Όλο και πιο κοντά Τραμπ και Κιμ – Συνάντηση αντιπροσωπειών στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές και να υπάρξει η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι αμερικανική αντιπροσωπεία συναντάται με βορειοκορεατική αντιπροσωπεία στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη που χωρίζει την Νότια από την Βόρεια Κορέα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνάντησης κορυφής ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το μήνυμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

«Συνεχίζουμε να προετοιμάζουμε μία συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο (των ΗΠΑ) και τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ. «Μία αμερικανική αντιπροσωπεία έχει αυτήν την στιγμή συνομιλίες με βορειοκορεάτες αξιωματούχους στο Πανμουντζόν», γράφει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την προοπτική πραγματοποίησης αυτής της συνάντησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, αφού προηγουμένως ο ίδιος είχε ανακοινώσει την ματαίωσή της.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρκετοί εγκλωβισμένοι και τραυματίες μετά από κατάρρευση πολυκατοικίας και εκδήλωση πυρκαγιάς στο Λίβανο
Η εθνική ένωση ιδιοκτητών ακινήτων σε δήλωσή της χαρακτήρισε την κατάρρευση ως αποτέλεσμα «κατάφωρης αμέλειας και ελλείψεων του λιβανικού κράτους όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών και τη στέγαση τους»
Λίβανος
Αποτροπιασμός για τη νέα φωτογραφία με τον Τζέφρι Επστάιν – Η συζήτηση με φίλους και η γυναίκα κάτω από το τραπέζι
Μια γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι, στραμμένη προς τον τοίχο, με το σώμα της εκτεθειμένο με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό
Νέα φωτογραφία ντροπής με τον Τζέφρι Επστάιν 7