Κόσμος

Ομπάμα για Καλιφόρνια: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν τρομοκρατικό το χτύπημα

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι οι ερευνητές δεν γνωρίζουν ακόμη τον λόγο που δύο ύποπτοι δολοφόνησαν 14 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 17 στην επίθεση που διέπραξαν χθες στη νότια Καλιφόρνια, αλλά δεσμεύθηκε ότι το FBI και οι τοπικές αρχές θα «εξιχνιάσουν» την υπόθεση.

«Είναι πιθανό αυτό να σχετιζόταν με την τρομοκρατία. Αλλά δεν το γνωρίζουμε. Είναι επίσης πιθανό να σχετιζόταν με τον χώρο δουλειάς» του ενός μέλους του ζευγαριού των δραστών της επίθεσης, είπε ο Ομπάμα μετά τη συνάντησή του με τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου στο Οβάλ Γραφείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λίβανος: Διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μόνο με παύση του πολέμου, λέει ο πρόεδρος του κοινοβουλίου και σύμμαχος της Χεζμπολάχ
Ο πιο σημαντικός σιίτης πολιτειακός παράγοντας απορρίπτει τις κατ'ιδίαν συναντήσεις του Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρόεδρο του Λιβάνου
Ισραηλινά στοιχεία πυροβολικού στον νότιο Λίβανο
Η απολογία του συζύγου για την άγρια δολοφονία της πρώην Μις Ελβετία: «Την αγαπούσα, μετανιώνω»
«Προκάλεσα ανείπωτο πόνο στην οικογένειά μου. Αυτό που έκανα είναι ασυγχώρητο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» είπε ο Μαρκ Ρίμπεν στη δίκη, ωστόσο έκανε λόγο για «ατύχημα»
Το μοντέλο από την Ελβετία Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς