Κόσμος

Όσα ψιθύριζαν Κάρολος και η Νταϊάνα την ημέρα του γάμου τους: «Έχει περάσει πάρα πολλή ώρα, πρέπει να φάμε»

Αποκαλύψεις για όσα συζήτησαν ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος τότε ήταν πρίγκιπας με τη πριγκίπισσα Νταϊάνα την ημέρα γάμου τους φέρνει στο φως η Daily Mail, επικαλούμενη κάποιον που διαβάζει χείλια.  

Ο Κάρολος φέρεται να είπε στην Νταϊάνα «φαίνεσαι τέλεια» και στη συνέχεια πρόσθεσε… «δώσε μου το χέρι σου». Μάλιστα πιο μετά της έκανε νόημα να ανταλλάξουν ένα φιλί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας, την ώρα που μέλη της βασιλικής οικογένειας προχώρησαν μαζί τους στο μπαλκόνι, είπε στην Νταϊάνα πως «έχει περάσει πάρα πολλή ώρα. Πρέπει να φάμε».

Η βασίλισσα Ελισάβετ από την άλλη έδειξε προς το πλήθος ενώ ψιθύρισε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα για να της πει να κοιτάξει τους ανθρώπους που ήταν εκεί όλη μέρα για να τη δουν.

Ο Κάρολος μάλιστα όταν το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε «δώσε της ένα φιλί», το έκανε.

Να σημειωθεί ότι ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στην Νταϊάνα στις 3 Φεβρουαρίου 1981 και αφού είχαν συμπληρωθεί μόλις έξι μήνες από τότε που άρχισαν να βγαίνουν σαν ζευγάρι.

Ο αρραβώνας τους έγινε δημοσίως γνωστός όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον επικείμενο γάμο του στις 24 Φεβρουαρίου 1981 και η Βρετανία περίμενε με ανυπομονησία.

Παρέμειναν αρραβωνιασμένοι για πέντε μήνες πριν παντρευτούν τον Ιούλιο του 1981 με το γάμο τους να αποτελεί πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Ο γάμος τους έγινε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Τον προτίμησαν από τον παραδοσιακό χώρο για τους βασιλικούς γάμους, το Αβαείο του Westminster, επειδή θα χωρούσε περισσότερο κόσμο 3.5000 καλεσμένους.

Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι η Νταϊάνα ήταν ντροπαλή σαν άνθρωπος, λάτρευε τη λάμψη που θα της πρόσφερε ο γάμος με έναν πρίγκιπα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποφασισμένος να ανακτήσει τις σορούς των ομήρων – «Η μάχη δεν έχει τελειώσει»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος να επαναπατρίσει όλες τις σορούς των ομήρων που κρατά η Χαμάς, τη στιγμή που η εκεχειρία στη Γάζα κλονίζεται από αμοιβαίες κατηγορίες και παραβιάσεις
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Τουρκική NAVTEX στο Αιγαίο με πραγματικά πυρά – Δεσμεύτηκε περιοχή κοντά σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
Η περιοχή που δεσμεύτηκε βρίσκεται εκτός των 6 ναυτικών μιλίων των ελληνικών νησιών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, σε διεθνή ύδατα, αλλά σε σημείο ιδιαίτερα ευαίσθητο γεωπολιτικά
Ένα πλοίο του τουρκικού ναυτικού