Κόσμος

Oscars 2017: Ο Λάνθιμος υποψήφιος για την ταινία “Αστακός”! [vid]

Βραβείο στα Όσκαρ 2017 θα διεκδικήσει και η ταινία “Αστακός” που έχει την... υπογραφή Ελλήνων δημιουργών.

Οι Ευθύμης Φιλλίπου και Γιώργος Λάνθιμος είναι υποψήφιοι για Oscar Σεναρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ, έχει κερδίσει ήδη ένα βραβείο από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ των Καννών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάνθιμος έχει μια ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ, το 2010 με την ταινία “Κυνόδοντας” για το βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίσκεψη στη Γροιλανδία που έχει «βλέψεις» ο Τραμπ, πραγματοποιεί ο Μακρόν - «Ερχόμαστε σε ένδειξη αλληλεγγύης»
«Να βοηθήσουμε αυτό το έδαφος να αντιμετωπίσει τις διάφορες προκλήσεις: την οικονομική ανάπτυξη, την εκπαίδευση, καθώς και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής»
Κατά την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γροιλανδία