Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Όταν δείτε τι έκανε αυτός ο Άγιος Βασίλης, θα δακρύσετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν δείτε τι έκανε αυτός ο Άγιος Βασίλης, θα δακρύσετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε συνηθίσει, τις Παραμονές Χριστουγέννων, να βλέπουμε Άγιους Βασίληδες, σε εμπορικά κέντρα, στους δρόμους και οπουδήποτε συχνάζουν μικροί μπόμπιρες. Βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες, συζητούν με τα μικρά παιδιά και ακούν τις επιθυμίες τους.

Υπάρχει, όμως και ένας Άγιος Βασίλης, που θα λέγαμε πως πραγματικά σκορπίζει χαρά σε όποιον τον έχει ανάγκη. Τριγυρνάει στους δρόμους, μαζί με τον κόκκινο σάκο του, και κάνει πράξη τη φράση ότι τα Χριστούγεννα, πως πρέπει όλοι μας να κάνουμε καλές πράξεις.

Οι περισσότεροι από εμάς, περνάμε τις γιορτινές ημέρες στο ζεστό και στολισμένο μας σπίτι, πίνοντας μία ζεστή σοκολάτα κάτω από το στολισμένο δέντρο, ανοίγοντας τα δώρα με όλη μας την οικογένεια. Κάποιοι, όμως, περιπλανώνται στους δρόμους χωρίς φαγητό, χωρίς ζεστά ρούχα, ολομόναχοι.

Αυτός ο απίστευτος φουσκωτός κυριούλης, βγήκε στους δρόμους της πόλης του με μια μεγάλη τσάντα γεμάτη από πράγματα που οι άστεγοι χρειάζονται περισσότερο. Μια ζεστή κουβέρτα, ένα ζεστό μπουφάν και ένα μπολ σούπα. Τόσο απλά για εμάς, τόσο σημαντικά για αυτούς.

Πηγή: Dailyliked

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε