Κόσμος

Ουκρανία: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης αμάχων από τη Μαριούπολη την Παρασκευή

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Ουκρανία, Ιρίνα Βερεσούκ δήλωσε σήμερα ότι άμαχοι θα απομακρυνθούν από την πολιορκημένη Μαριούπολη την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της Βερεσούκ έγινε μέσω ανάρτησης σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.Σύμφωνα με την ίδια, οι πολίτες θα συγκεντρωθούν σε εμπορικό κέντρο της πολιορκημένης πόλης, αλλά η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Παραγωγική» η πρώτη συνομιλία με τις ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο
Στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ, προετοιμάζονται τρία έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση μιας ειρηνικής διευθέτησης
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι