Κόσμος

Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πυρηνικό ερευνητικό κέντρο στο Χάρκοβο

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με τους Ρώσους να βομβαρδίζουν πυρηνικό ερευνητικό κέντρο στην πόλη Χάρκοβο ανακοίνωσε η Κρατική Πυρηνική Ρυθμιστική Επιθεώρηση.

Επλήγησαν κτίρια και υποδομή, αλλά δεν επηρεάστηκε η περιοχή όπου στεγάζεται το πυρηνικό καύσιμο και τα επίπεδα της ραδιενέργειας παραμένουν κανονικά στην περιοχή, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αρχής.

Η πιθανότητα νέας καταστροφής … που μπορεί να επηρεάσει κατά άμεσο τρόπο την πυρηνική και ραδιολογική ασφάλεια παραμένει υψηλή λόγω της συνέχισης του ρωσικού βομβαρδισμού», προειδοποιεί η ουκρανική αρχή.

Το Reuters σημειώνει ότι η επιβεβαίωση των περιστατικών από ανεξάρτητη πηγή δεν έχει γίνει δυνατή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διακήρυξη Ντόναλντ Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα εμπνέει τους υπερασπιστές της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο
Ο Τραμπ επισήμανε ακόμη ότι η Ελλάδα «στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ», αναδεικνύοντας την κοινή προσήλωση στις δυτικές αξίες, στην ασφάλεια και στην ειρήνη
Ντόναλντ Τραμπ 5
Φρίκη στην Κένυα - 25 νήπια και 7 ενήλικες βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, τα πτώματα ήταν διαμελισμένα
Το 2023, εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους - Είχαν ακολουθήσει το κήρυγμα επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τους προέτρεψε να νηστέψουν μέχρι θανάτου για «να συναντήσουν τον Ιησού»
Ομαδικός τάφος στην Κένυα