Κόσμος

Ουκρανία: Συναγερμός προειδοποίησης για αεροπορική επιδρομή κατά την επίσκεψη Μπλίνκεν και Λάμι

Συναγερμός προειδοποίησης για αεροπορική επιδρομή ενεργοποιήθηκε το απόγευμα στο Κίεβο, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Λάμι πραγματοποιούν επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας μαζί με άλλους δυτικούς αξιωματούχους.

Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας, όπου βρίσκονται Άντονι Μπλίνκεν και Νέιβιντ Λάμι, ανακοίνωσε ότι εντόπισε μια απειλή εισερχόμενου βαλλιστικού πυραύλου, λέγοντας ότι ένας πύραυλος κινείτο προς την κατεύθυνση της περιοχής Πολτάβα.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε νωρίτερα, ότι η επίσκεψή του στο Κίεβο μαζί με τον Βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Λάμι καταδεικνύει τη δέσμευση της Δύσης για τη «νίκη» της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2