Κόσμος

Παναμάς: Ταρακουνήθηκε η χώρα από ισχυρό σεισμό 6,6 Ρίχτερ

Ο Παναμάς ταρακουνήθηκε από ισχυρό σεισμό, ο οποίος δεν φαίνεται να προκάλεσε σοβαρές ζημιές ή ανθρώπινες απώλειες.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στην περιοχή της Μπόκα Τσίκα στον Παναμά χθες Τρίτη (4.4.2023), ανακοίνωσε το ινστιτούτο γεωλογικών μελετών των ΗΠΑ (USGS), ωστόσο κατά τα πρώτα στοιχεία της παναμαϊκής πολιτικής προστασίας δεν υπάρχουν θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 72 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Παναμά, Μπόκα Τσίκα και το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ., διευκρίνισε το USGS.

Το αμερικανικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι ανέφερε πως δεν θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσουν σεισμικά θαλάσσια κύματα τον Παναμά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ το ρίχνει στον χορό – Κατεδαφίζει πτέρυγα του Λευκού Οίκου για να κατασκευάσει τεράστια αίθουσα για βραδιές διασκέδασης
«Για περισσότερα από 150 χρόνια, κάθε Πρόεδρος ονειρευόταν να έχει μία αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social
Ο Ντόναλντ Τραμπ χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «YMCA» στο Montoursville της Πενσυλβάνια