Κόσμος

Πανικός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας – Εκκενώθηκε λόγω απειλής

Σε εκκένωση τμημάτων του αεροδρομίου της Κολωνίας προχώρησαν οι αρχές. Αναφέρθηκε παραβίαση ασφαλείας.

Οι αρχές του αεροδρομίου δήλωσαν πως εκκενώθηκαν οι δύο τερματικοί επειδή μια γυναίκα κατάφερε να περάσει από την ασφάλεια χωρίς να ελεγχθεί. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας αριθμός μη εξουσιοδοτημένων ανθρώπων κατάφερε να περάσει στον αεροδιάδρομο.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στη The Sun πως η εκκένωση έγινε βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας και πως όλοι οι επιβάτες στους δύο τερματικούς θα περάσουν και πάλι από έλεγχο. Αρκετές πτήσεις έχουν ακυρωθεί λόγω των αναπόφευκτων καθυστερήσεων.

Έχουν κλείσει τον τερματικούς 1 και 2, με τη Ryanair να ενημερώνει τους επιβάτες πτήσης της πως η εκκένωση έγινε λόγω φόβων ασφαλείας. Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από το αεροδρόμιο.

Ο Marco Tarsia έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως εκκενώθηκε η περιοχή ασφαλείας στον τερματικό 2 εντελώς. Κάμερα που έδινε εικόνες από το αεροδρόμιο στο διαδίκτυο και έδειχνε την αστυνομία στο σημείο έχει απενεργοποιηθεί.

 

Πηγή: Independent, DailyStar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το σχέδιο κατάληψης της Γάζας απειλεί να στραφεί κατά του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ήλπιζε ότι η απόφαση να καταλάβει τη Γάζα θα του έδινε μια ανάσα, όμως αυτή η κίνηση μπορεί τελικά να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Haaretz
Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Φωτογραφία αρχείου ΑΡ / Denes Erdos
Κοινό μήνυμα Ευρωπαίων ηγετών για τη συνάντηση Τραμπ με Πούτιν: «Η πορεία προς την ειρήνη δεν αποφασίζεται χωρίς την Ουκρανία»
«Μόνο μία προσέγγιση που συνδυάζει υποστήριξη στην Ουκρανία και πίεση στη Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να φέρει επιτυχία στις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος», ανέφεραν
Κιρ Στάρμερ 9
Το σχέδιο Νετανιάχου για κατάληψη της Γάζας συνιστά νέα κλιμάκωση σημειώνει η Παλαιστινιακή Αρχή
«Η Λωρίδα της Γάζας είναι αναπόσπαστο μέρος του Κράτους της Παλαιστίνης, όπως ακριβώς η Ιερουσαλήμ και η Δυτική Όχθη. Χωρίς αυτήν, δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος»
Η κατεστραμμένη Γάζα
Ανάλυση Sky News: Ο λόγος που η συνάντηση Πούτιν και Τραμπ στην Αλάσκα αποτελεί νίκη για τη Ρωσία
Για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή Πούτιν στην Αλάσκα, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα πρέπει μάλλον να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπως έκανε και όταν ο επενδυτικός απεσταλμένος Κιρίλ Ντμίτριεφ ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 3