Κόσμος

Πατέρας κάνει… δύσοσμη φάρσα στο γιο και το μετανιώνει πικρά! [vid]

Ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει φάρσα στο γιο του και αυτό που έγινε είναι ο... ορισμός του μπούμερανγκ!

Η Θεία Δίκη σε μερικά δευτερόλεπτα, στο βίντεο που έχει αναρτήσει η βρετανική Daily Mail! Δείχνει έναν πατέρα, που θέλει να κάνει φάρσα στο γιο του.

Τον φωνάζει και κρατά στο πάτωμα ένα πράσινο τάπερ, λέγοντας στο γιο του πως από κάτω βρίσκεται ένα πουλί. Ο μικρός εκστασιάζεται και ο πατέρας ακούγεται να του λέει ότι θα σηκώσει το τάπερ αλλά πρέπει ο γιος του να κινηθεί… αστραπιαία και να πιάσει το πουλί πριν πετάξει!

Ο μπόμπιρας έχει… ψηθεί, ο πατέρας μετράει μέχρι το τρία και σηκώνει το τάπερ, όμως από κάτω δεν βρίσκεται ένα πουλί αλλά κάτι… εξαιρετικά αηδιαστικό!

Όπως και η εξέλιξη της φάρσας, με τον πατέρα να το… φυσάει και να μην κρυώνει!

Δείτε το βίντεο 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, όταν εκπληρωθούν θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες με το Ιράν»
«Δεν έχω αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει και για τον λόγο αυτόν ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση» τονίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου 4
Η Γερμανία επικροτεί τα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν – «Θεμιτό να εμποδιστεί η απόκτηση πυρηνικού όπλου»
Στο ζήτημα του εμπλουτισμού ουρανίου «το ίδιο το Ιράν έχει υπερβεί την κόκκινη γραμμή» και έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του, δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών
Καπνός υψώνεται μετά από έκρηξη στην Τεχεράνη