Κόσμος

Πεσκόφ: Η Γερμανία είχε ενημερωθεί για τον Nord Stream 1 – «Η Ρωσία είναι αξιόπιστος προμηθευτής ενέργειας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία είναι ένας πολύ αξιόπιστος ενεργειακός προμηθευτής της Ευρώπης και πως «εκπληρώνει αυστηρά όλες τις υποχρεώσεις της».

Ο κ. Πεσκόφ δήλωσε επίσης στους δημοσιογράφους μέσω της καθημερινής τηλεδιάσκεψης, ότι η Γερμανία έχει ενημερωθεί για τους «κύκλους σέρβις» του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε συντήρηση από τις 11 έως τις 21 Ιουλίου.

Οι ροές φυσικού αερίου μέσω του υποθαλάσσιου αγωγού Nord Stream 1 από τη Ρωσία προς τη Γερμανία έχουν μειωθεί.

Η Ρωσία λέει ότι ένα τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε από τις κυρώσεις ανάγκασε την κρατική Gazprom να μειώσει τη ροή, ενώ η Ιταλία και η Γερμανία λένε ότι αυτό είναι ένα πρόσχημα για να στείλει λιγότερο φυσικό αέριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ταϊβάν: Εκφράζει την ευγνωμοσύνη στον Τραμπ, παρά την προειδοποίηση του να μην προχωρήσει σε ανεξαρτησία
Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, προειδοποίησε ανοιχτά τον Αμερικανό ομόλογό του ότι οποιοσδήποτε λάθος χειρισμός στο ζήτημα αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε επικίνδυνη κλιμάκωση
Ντόναλντ Τραμπ
Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε πεζούς – Δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες
Ο ένας από τους νεκρούς ήταν πατέρας τριδύμων - Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι έπαθε εγκεφαλικό και λιποθύμησε, ωστόσο ανακοίνωση αναφέρει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Αυτοκίνητο έπεσε σε κόσμο στην Νέα Υόρκη