Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πιρς Μπρόσναν: Από James Bond…βασιλιάς στην Σταχτοπούτα

Τζέιμς Μποντ

Ο Πιρς Μπρόσναν θα υποδυθεί τον βασιλιά στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Σταχτοπούτας» (Cinderella) της Sony Pictures με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια, Καμίλα Καμπέγιο.

Οι Μπίλι Πόρτερ, Ίντινα Μένζελ, Νίκολας Γκάλιτζιν επιβεβαίωσαν επίσης τη συμμετοχή τους στην ταινία, που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Φεβρουαρίου 2021.

Η Καμίλα Καμπέγιο υποψήφια για Grammy, τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, με πλατινένιο άλμπουμ θα συμμετάσχει και στη δημιουργία της μουσικής της ταινίας.

Στο κινηματογραφικό έργο «Η Σταχτοπούτα» η Καμίλα Καμπέγιο κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.

Στο μιούζικαλ/κωμωδία το κλασικό παραμύθι ξαναγράφεται με πρωταγωνίστρια μία φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, τα όνειρα της οποίας είναι μεγαλύτερα απ’ όσο επιτρέπει ο κόσμος.

Παραγωγοί της ταινίας, σε σκηνοθεσία και σενάριο της Κέι Κάνον, θα είναι οι Τζέιμς Κόρντεν και Λίο Πίρλμαν, μέσω της εταιρείας τους Fulwell73.

Βασισμένη στο παραμύθι «Cendrillon» του Σαρλ Περώ, η ιστορία της φτωχής νεαρής ορφανής και της καλής νεράιδας της αποτέλεσε τη βάση για την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Cinderella» το 1950.Ακολούθησαν δύο live-action remakes, το 1997 το τηλεοπτικό μιούζικαλ με τη Γουίτνεϊ Χιούστον και η εκδοχή του Κένεθ Μπράνα το 2015 με πρωταγωνίστρια, τη Λίλι Τζέιμς και παγκόσμιες εισπράξεις που έφθασαν τα 543 εκατομμύρια δολάρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις