Κόσμος

Πίτσα τους… απλήρωτους σωματοφύλακές του κέρασε ο Τζορτζ Μπους

Πίτσα στους σωματοφύλακες του κέρασε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους ,καθώς και αυτοί παραμένουν απλήρωτοι -όπως και 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι στην Αμερική λόγω της διένεξης του προέδρου Τραμπ με το Κογκρίσσο για τον προϋπολογισμό.

Ο 72χρονος Μπους εξέπληξε τους επτά σωματοφύλακες του ,όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, προσφέροντας τους τρεις πίτσες.

Όπως έγραψε ο Μπους: «Η Λόρα και εγώ είμαστε ευγνώμονες στο προσωπικό της μυστικής υπηρεσίας μας και στους χιλιάδες αξιωματούχους που εργάζονται τόσο σκληρά για τη χώρα μας χωρίς να λαμβάνουν μισθό. Και εμείς ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν» .Ο Τζορτζ Μπους κάλεσε την κυβέρνηση και τους Δημοκρατικούς να συμβάλουν ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα του προϋπολογισμού και να επιστρέψει η χώρα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στην κανονικότητα .

Η σύγκρουση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και των Δημοκρατικών στο ζήτημα του προϋπολογισμού έχει αφήσει απλήρωτους 800.000 ομοσπονδιακούς υπαλλήλους από τις 22 Δεκεμβρίου.

Στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρίσκεται το τείχος που ο Τραμπ θέλει να ανεγερθεί στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και για το οποίο ζητά να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους ποσό ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του. Οι Δημοκρατικοί απορρίπτουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπαράζ ιρανικών πυραύλων προς το Ισραήλ – Επιθέσεις και στα ΗΑΕ – Σφυροκόπημα δίχως τέλος στο Ιράν
Το Ιράν μετακινεί στρατιωτικές δυνάμεις στο νησί Χαργκ, υπό τον φόβο χερσαίας επιχείρησης των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιήσει αεροπορικά πλήγματα χωρίς να πλήξουν ενεργειακές υποδομές
Συντρίμμια στον Λίβανο
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: «Δεν έχω ξαναδεί άλλους να θέλουν να διαπραγματευτούν τόσο πολύ όσο οι Ιρανοί» λέει ο Τραμπ - Διαψεύδει το παζάρι η Τεχεράνη
Παράλληλα ο Αμερικανός Προέδρος υποστήριξε ότι οι Ιρανοί διαπραγματευτές φοβούνται μην «σκοτωθούν από τον ίδιο τους τον λαό» γι' αυτό και δεν επιβεβαιώνουν δημόσια τις διμερείς συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump στη διάρκεια του ετήσιου δείπνου συγκέντρωσης χρημάτων της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής του Κογκρέσου (NRCC) στην Ουάσιγκτον