Κόσμος

“Πλησιάζει το τέλος του Άσαντ”

Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στην εξουσία ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ μειώνονται "όλο και περισσότερο" κάθε μέρα.

Ο Μεντβέντεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, επανέλαβε τις εκκλήσεις για την έναρξη συνομιλιών μεταξύ της συριακής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης και τόνισε για μία ακόμη φορά την θέση της Μόσχας ότι ο πρόεδρος Άσαντ δεν θα πρέπει να εκδιωχθεί από ξένες δυνάμεις.

Η Ρωσία έχει υπάρξει ο πιο σημαντικός σύμμαχος του Άσαντ στη διάρκεια της 22μηνης σύγκρουσης, η οποία ξεκίνησε με ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και εξελίχθηκε σε ένοπλη εξέγερση κατά του Άσαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Άντρας στη Συρία σκότωσε τη ρωσίδα γυναίκα του γιατί υποστήριζε τον πρόεδρο Άσαντ

 

ΣΥΡΙΑ: Τέλος στα σενάρια για χρήση χημικών όπλων βάζει ο Άσαντ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούν τη σερβιτόρα με το κράνος για τη φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά: «Ήταν το σόου της, της άρεσε»
Οι ισχυρισμοί τους διαψεύδονται κατηγορηματικά από την οικογένεια της 24χρονης σερβιτόρας, που έχασε τη ζωή της με ακόμα 39 άτομα τη μοιραία νύχτα
Ο Ζακ και η Τζέσικα Μορέτι, ιδιοκτήτες του μπαρ που πήρε φωτιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας