Κόσμος

Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από την κατασκοπεία στη Renault;

Η υπόθεση της βιομηχανικής κατασκοπείας στη Renault έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον βιομηχανικό κόσμο. Τι δηλώνει η γαλλική κυβέρνηση που έχει μερίδιο μετοχών στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Γαλλία δεν κατηγορεί καμία χώρα για ανάμειξη στην υπόθεση βιομηχανικής κατασκοπείας στην αυτοκινητοβιομηχανία Renault, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Φρανσουά Μπαρουάν.

«Δεν έχει διατυπωθεί κάποια επίσημη κατηγορία από τη Γαλλία και τη γαλλική κυβέρνηση εις βάρος καμίας χώρας σήμερα. Διεξάγεται έρευνα», δήλωσε ο Μπαρουάν στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 και πρόσθεσε: «Η Renault, όπως και άλλοι, είναι το θύμα ενός πολέμου οικονομικής αντικατασκοπείας».

Κυβερνητική πηγή ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι γαλλικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας ερευνούν το ενδεχόμενο να συνδέεται η Κίνα με την υπόθεση της Renault.

Νωρίτερα σήμερα, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Κίνα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γκίντεον Σάαρ καλεί τους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ για να γλυτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση
Σύμφωνα με τον «νόμο της επιστροφής» του 1950, κάθε Εβραίος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει και να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.
Ισραήλ