Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αργεί η επιστροφή στο Κίεβο» λέει ο δήμαρχος της πρωτεύουσας

Οι κάτοικοι του Κιέβου που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να καταφύγουν σε ασφαλέστερες περιοχές λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ακόμη ημέρες πριν επιστρέψουν στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Αυτό δήλωσε σήμερα, Δευτέρα 04.04.2022, ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο, δείχνοντας πως ακόμη υπάρχει… δρόμος.

“Πρώτον, υπάρχει επί του παρόντος συνεχής απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιφέρεια του Κιέβου.

Δεύτερον, σε ορισμένες πόλεις κοντά στο Κίεβο, είναι πιθανόν οι ρωσικές δυνάμεις κατοχής να έχουν αφήσει νάρκες ξηράς, υπάρχουν (πιθανόν) πολλά πυρομαχικά που δεν έχουν εκραγεί”, δήλωσε ο Κλίτσκο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα