Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και καταστροφές σε σπίτια από ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στο Ντνίπρο

Ο περιφερειάρχης του Ντνιπροπετρόβσκ, καλεί τους κατοίκους του Ντνίπρο να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια

Ρωσικά drones έπληξαν χθες Τρίτη (29.04.2025) σπίτια της πόλης Ντνίπρο στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Αποτέλεσμα, ένας άνθρωπος να βρει τον θάνατο και αρκετά σπίτια να υποστούν καταστροφές, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη του Ντνιπροπετρόβσκ.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, ο περιφερειάρχης του Ντνιπροπετρόβσκ, Σερχίι Λισάκ, αναφέρει ότι στο Ντνίπρο έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές σε διάφορα σημεία της πόλης αυτής της Ουκρανίας, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα