Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο απελευθέρωσε 50 Ρώσους στρατιώτες

Την απελευθέρωση 50 Ρώσων στρατιωτών από την Ουκρανία επιβεβαίωσε η Ρωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας η Ουκρανία έχει απελευθερώσει 50 Ρώσους στρατιώτες που είχαν αιχμαλωτιστεί, μετά από τη διεξαγωγή σχετικών διαπραγματεύσεων.

Όπως ανακοινώθηκε, οι στρατιώτες που απελευθερώθηκαν θα πετάξουν στη Μόσχα για ιατρική και ψυχολογική αποκατάσταση.

“Στις 8 Ιανουαρίου μετά από το θετικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων 50 Ρώσοι στρατιώτες που ήταν αντιμέτωποι με θανάσιμο κίνδυνο στη διάρκεια της κράτησής τους, επέστρεψαν από την περιοχή που ελέγχεται από την κυβέρνηση του Κιέβου”, ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η Ουκρανία επιβεβαίωσε την πληροφορία και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία απελευθέρωσε 50 Ουκρανούς στρατιώτες στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1