Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το συγκλονιστικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της 30χρονης Γερμανίδας που δολοφόνησε η Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το συγκλονιστικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της 30χρονης Γερμανίδας που δολοφόνησε η Χαμάς

Η ιστορία της 30χρονης Γερμανίδας, Shani Louk, με καταγωγή από το Ισραήλ που δολοφόνησε η Χαμάς με φριχτό τρόπο στην σφαγή στο μουσικό φεστιβάλ της Γάζας έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο μα ακόμα πιο συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από τις τελευταίες στιγμές της πριν ξεκινήσει η επίθεση.

Η άτυχη κοπέλα που ήταν από το Ισραήλ, αλλά είχε γερμανικό διαβατήριο και έμενε στην χώρα της Ευρώπης, διασκέδαζε με τον Μεξικανό φίλο της και πλήθος κόσμου σε μουσικό φεστιβάλ στη Γάζα, όταν τρομοκράτες της Χαμάς έκαναν επίθεση στην περιοχή έπνιξαν στο αίμα τα πάντα και σκότωσαν 260 ανθρώπους.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media η Shani Louk χορεύει ανέμελη με κάποιες κοπέλες και πλήθος κόσμου στο φεστιβάλ που γινόταν στη Γάζα στην πλευρά του Ισραήλ λίγο πριν μέλη της Χαμάς επιτεθούν εκεί και προκαλέσουν ένα απίστευτο μακελειό.

Η 30χρονη χορεύει ανέμελη και η χαρά είναι διάχυτη στο πρόσωπό της. Πλησιάζει την κάμερα που έπαιρνε το βίντεο.

Τραγουδάει και χορεύει. Χαμογελάει. Δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που θα επακολουθήσει. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι λίγο μετά θα έβρισκε φριχτό θάνατο από τους τρομοκράτες της Χαμάς, που έκαναν επίθεση στο Ισραήλ.

 

Η 30χρονη δολοφονήθηκε με φριχτό τρόπο. Ακόμα και τώρα, βέβαια, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το θάνατό της. Είναι βέβαιο όμως, ότι έχασε τη ζωή της.

Φρικιαστικές εικόνες που βγήκαν στο φως από τη Χαμάς λίγο μετά την εισβολή στο Ισραήλ δείχνουν το άψυχο κορμί της σε μια καρότσα ενός αυτοκινήτου με μέλη της Παλαιστιανιακής οργάνωσης. Περιφέρουν τη σορό της ως τρόπαιο. Άνθρωποι ακόμα και παιδιά πλησιάζουν τη σορό. Πανηγυρίζουν, φτύνουν το άψυχο κορμί, που είναι μόνο με τα εσώρουχα.

Η μητέρα της είχε κάνει έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι για την τύχη του παιδιού της να την ενημερώσει. 

Η Shani Louk αναγνωρίστηκε τελικά από το τατουάζ που είχε στο πόδι της. 

Ήταν οπαδός της ειρήνης και αντιρρησίας συνείδησης

Η Shani Louk ήταν από το Ισραήλ, αλλά είχε γερμανικές ρίζες και γερμανικό διαβατήριο. Έφυγε και μετακόμισε στη Γερμανία. Το τραγικό είναι ότι η γυναίκα αυτή που δολοφονήθηκε με φρικιαστικό τρόπο ήταν οπαδός της ειρήνης και αντιρρησίας συνείδησης. Είχε αρνηθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική της θητεία στο Ισραήλ, όπως, είπε η θεία της Orly Louk στη γερμανική εφημερίδα Der Spiegel, προσθέτοντας ότι το γερμανικό διαβατήριό της βοήθησε να πετύχει το στόχο της.

Οι μεγάλες της αγάπες ήταν η μουσική και τα τατουάζ και ήταν tattoo artist.

Πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί την Ελλάδα. Είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας.

Μάλιστα είχε φωτογραφηθεί και στην Ακρόπολη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις