Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Χτυπήθηκαν τα γραφεία του γαλλικού πρακτορείου στη Γάζα

Το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του γαλλικού πρακτορείου στη Γάζα, χτυπήθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια των ισραηλινών βομβαρδισμών.

Όπως θα δείτε μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε στο social media το γαλλικό πρακτορείο, η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερα!

Ευτυχώς, την ώρα εκείνη, δεν ήταν κανείς στο γραφείο για να κινδυνεύσει η ζωή του.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ζήτησε εξηγήσεις από το Ισραήλ και σε ανακοίνωσή του «καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο αυτό το χτύπημα στο γραφείο του στην πόλη της Γάζας. Η τοποθεσία του γραφείου είναι γνωστή σε όλους και έχει αναφερθεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες, ακριβώς για να αποφευχθεί μια τέτοια επίθεση και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο» σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του AFP, Fabrice Fries.

Πάντως, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, φέρεται να είπε ότι δεν έγινε χτύπημα -από τον ισραηλινό στρατό- στο κτίριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Έσυραν την Γκρέτα Τούνμπεργκ από τα μαλλιά, την υποχρέωσαν να φιλήσει την σημαία του Ισραήλ» καταγγέλλει Τούρκος ακτιβιστής
«Την έβαλαν να περπατήσει στα τέσσερα και την κακομεταχειρίστηκαν γιατί είναι δημοφιλής» - Το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε «παντελώς ψευδείς» τις κατηγορίες
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ
55