Κόσμος

Πολωνία: Διαρρήκτης προσποιήθηκε μοντέλο σε βιτρίνα για να ξεγελάσει την αστυνομία

Ιδιαίτερα ευρηματικός αποδείχθηκε ένας διαρρήκτης στην Πολωνία, ο οποίος δεν δίστασε να φορέσει ρούχα από βιτρίνα καταστήματος και να προσποιηθεί το μανεκέν για να αποφύγει την αστυνομία. Το σχέδιο του όμως ναυάγησε γρήγορα και ο 36χρονος συνελήφθη. 

Ο νεαρός, όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες των Αρχών, είχε στο ενεργητικό του άλλες τρεις διαρρήξεις. Υπολογίζεται ότι ο 36χρονος είχε αποκομίσει συνολικά – σε μετρητά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό – σχεδόν 13 χιλιάδες ζλότι. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακτήσουν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία ο δράστης κατάφερε να πουλήσει σε διπλανά ενεχυροδανειστήρια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του 36χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν κλεμμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και μαριχουάνα και αμφεταμίνες.

Ο 36χρονος κατηγορήθηκε επίσης για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και απειλείται με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Τα «αγκάθια» που απειλούν να τορπιλίσουν την συμφωνία Ουκρανίας και Ρωσίας για τη λήξη του πολέμου
Το Κίεβο έχει ζητήσει από τους ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης εγγυήσεις ασφάλειας, ώστε να εξασφαλιστεί μια αντίδραση τύπου ΝΑΤΟ σε περίπτωση νέας ρωσικής επίθεσης
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ