Κόσμος

Πολωνία: Υποψήφια οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε τον εξεταστή!

Μια 68χρονη, που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, χτύπησε με το αυτοκίνητό της και σκότωσε τον εξεταστή της, στην πόλη Ρίμπνικ στη νότια Πολωνία.

Ο άτυχος 35χρονος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της υποψήφιας οδηγού σε ένα κέντρο εξετάσεων στην νότια Πολωνία κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Ρίμπνικ, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στον ιστότοπό της.

“Μια 68χρονη γυναίκα, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, πέθανε στο σημείο” εξήγησε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, ο 35χρονος πιθανόν εξέταζε άλλον υποψήφιο, πρόσθεσε η αστυνομία.

Στις εικόνες που μετέδωσε το TVP Info διακρίνεται το κόκκινο Toyota Yaris, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, με τον μπροστινό προφυλακτήρα του και την πινακίδα κυκλοφορίας να κρέμονται.

“Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο”, σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας.

https://twitter.com/notesfrompoland/status/1143193121456566272

https://twitter.com/tvp_info/status/1143171159032238080

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυση κατά των ΗΠΑ κατέθεσε οικογένεια ψαρά που σκοτώθηκε από αμερικανικό πλήγμα στην Καραϊβική – Κατηγορούν την κυβέρνηση Τραμπ
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε περισσότερα από 20 πλοία στην περιοχή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 83 άτομα
Η στιγμή που σκάφος στην Καραϊβική Θάλασσα δέχεται αμερικανικό πλήγμα
Στίβεν Ντάουνινγκ: Πέθανε από σήψη ο παραγωγός του ΜακΓκάιβερ στα 87 του
Ο Ντάουνινγκ ξεκίνησε ως αξιωματικός στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα τηλεοπτικού παραγωγού και σεναριογράφου, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην αστυνομία
Στίβεν Ντάουνινγκ