Κόσμος

Πολωνία: Υποψήφια οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε τον εξεταστή!

Μια 68χρονη, που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, χτύπησε με το αυτοκίνητό της και σκότωσε τον εξεταστή της, στην πόλη Ρίμπνικ στη νότια Πολωνία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο άτυχος 35χρονος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της υποψήφιας οδηγού σε ένα κέντρο εξετάσεων στην νότια Πολωνία κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Ρίμπνικ, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στον ιστότοπό της.

“Μια 68χρονη γυναίκα, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, πέθανε στο σημείο” εξήγησε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, ο 35χρονος πιθανόν εξέταζε άλλον υποψήφιο, πρόσθεσε η αστυνομία.

Στις εικόνες που μετέδωσε το TVP Info διακρίνεται το κόκκινο Toyota Yaris, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, με τον μπροστινό προφυλακτήρα του και την πινακίδα κυκλοφορίας να κρέμονται.

“Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο”, σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας.

https://twitter.com/notesfrompoland/status/1143193121456566272

https://twitter.com/tvp_info/status/1143171159032238080

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν χωρίζει Τραμπ και Νετανιάχου: Η επόμενη ημέρα και η στάση του Ισραήλ μετά το deal 1,5 σελίδας για πυρηνικά και Ορμούζ
Η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης Τραμπ και Νετανιάχου - Για «φρικτή» συμφωνία μιλούν στο Ισραήλ και ελπίζουν να ναυαγήσει - Ο Τραμπ αιφνιδίασε ακόμα και στενούς του συνεργάτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Βραζιλία: Προκαλούν οι εργαζόμενοι για την 21χρονη που σκοτώθηκε ενώ έκανε ελεύθερη πτώση – «Δεν θυμάμαι ποιος έπρεπε να δέσει το σχοινί»
Η νεαρή έπεσε στο κενό από ύψος 40 μέτρων, χωρίς να είναι συνδεδεμένη με κανένα σχοινί ασφαλείας - Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό δυστύχημα
Γυναίκα εκτοξεύτηκε από γέφυρα 40 μέτρων χωρίς σχοινί ασφαλείας στη Βραζιλία και πέθανε