Κόσμος

Πολύνεκρη έκρηξη σε εργοστάσιο κοντά στο Κέιπ Τάουν

Μία ισχυρότατη έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής πυρομαχικών, συγκλόνισε το απόγευμα το Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής.

Εκπρόσωπος των πυροσβεστικών και σωστικών δυνάμεων ανέφερε στο Reuters ότι τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη στο Δυτικό Σόμερσετ, κοντά στο Κέιπ Τάουν.

Η μονάδα παραγωγής πυρομαχικών Rheinmetall Denel είναι μια κοινοπραξία της γερμανικής εταιρείας Rheinmental Waffe Munition GmbH και της κρατικής νοτιοαφρικανικής εταιρείας Denel.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει γνωστά, ανέφερε το διαδικτυακό ενημερωτικό μέσο News24.

“Σημειώθηκε μια έκρηξη στο εργοστάσιο Rheinmetall Denel στις 15:45, τοπική ώρα (16:45 ώρα Ελλάδας), επιβεβαιώνουμε το θάνατο 8 ανθρώπων”, δήλωσε αξιωματούχος του Κέιπ Τάουν, στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα