Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ

Εδώ και έξι μήνες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν γίνει για δεύτερη φορά γονείς και σήμερα έδωσαν στη δημοσιότητα την φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή που δείχνει και πόσο ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι. Η Μέγκαν κρατά στην αγκαλιά την κόρη τους, ενώ ο Χάρι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του. Εχει μάλιστα τυλίξει με μεγάλη στοργή το ένα χέρι του γύρω από τον δίχονο γιο τους, Άρτσι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Team Rubicon (@teamrubicon)

Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο έχει τραβήξει ο Alexi Lubomirski, ο φωτογράφος που ήταν στον αρραβώνα και στον γάμο ντου ζευγαριού.

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται ξεκάθαρα και τα χαρακτηριστικά του δίχρονου Αρτσι που έχει πάρει το χρώμα των μαλλιών από τον πατέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ