Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι: Πόλεμος! Μηνύσεις σε Sun και Mirror για τηλεφωνικό χακάρισμα!

Ο Πρίγκιπας Χάρι δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και μηνύει δύο βρετανικούς "κολοσσούς". "Έχασα τη μητέρα μου, Νταϊάνα, δεν θα χάσω και τη σύζυγό μου Μέγκαν" προειδοποιούσε τις προηγούμενες ημέρες. Οι πληροφορίες για "τηλεφωνικό χακάρισμα" και το επεισόδιο με δημοσιογράφο.

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης… βουίζουν με τον νέο “πόλεμο” του Παλατιού με τα Μέσα Ενημέρωσης. Πρωταγωνιστής ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC προχωρά σε μηνύσεις εναντίον δύο “κολοσσών” των media στο νησί, της Sun και της Daily Mirror.

Οι μηνύσεις γίνονται εναντίον των ιδιοκτητών των Μέσων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπόθεση που φέρεται να σχετίζεται με “τηλεφωνικό χακάρισμα”, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Να σημειωθεί πως πριν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα, ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο με μία δημοσιογράφο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, σε μια στιγμή πρωτοφανή για τα δεδομένα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Επίσης, μόλις πριν δύο ημέρες ο Πρίγκιπας Χάρι δήλωνε αποφασισμένος, σε επίσημη επιστολή του, να μην επιτρέψει την επανάληψη της ιστορίας, όταν η μητέρα του, Νταϊάνα, έχασε τη ζωή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα, οι συνθήκες του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και σήμερα.

Έξαλλος ο Πρίγκιπας Χάρι!

Η αντίδραση του πριγκιπικού ζεύγους ήταν τόσο μεγάλη, που η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για πρώτη φορά να καταθέσει μήνυση εναντίον ΜΜΕ.

Ο τρόπος που τα media αντιμετωπίζουν την σύζυγό του -και μητέρα του πρώτου του παιδιού- Μέγκαν Μαρκλ, είναι όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πηγή από ένα από τα δύο Μέσα τα οποία θα αντιμετωπίσουν τον Πρίγκιπα Χάρι στα δικαστήρια, δήλωσε στον Guardian πως δεν γίνεται να κάνουν κάποιο επίσημο σχόλιο, καθώς μέχρι στιγμής η μήνυση δεν έχει επιδοθεί επισήμως από τους δικηγόρους του Χάρι.

Όπως προαναφέραμε, πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για το περιεχόμενο των μηνύσεων, πέρα από το ότι έχουν υποβληθεί από την δικηγορική εταιρεία Clintons, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με αμέτρητες υποθέσεις που αφορούσαν σε κατηγορίες για “χακαρίσματα” και μάλιστα έχει κερδίσει τις περισσότερες από αυτές, κερδίζοντας τεράστιες αποζημιώσεις για τους πελάτες τους.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις της υπόθεσης που όλα δείχνουν πως θα έχει… πολύ ζουμί.

Με πληροφορίες από: bbc.com / theguardian.com.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Έτοιμη να χρηματοδοτήσει πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 500 εκατ. δολαρίων για την Ουκρανία
Το Βερολίνο, σε συνεργασία με εταίρους του ΝΑΤΟ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα πακέτα στήριξης προς το Κίεβο, με έμφαση στην αντιαεροπορική άμυνα
Γερμανικά τεθωρακισμένα Leopard και Puma
Πολωνία: Ο Τουσκ καλεί την Ευρώπη να πείσει τον Τραμπ ότι «κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη Ρωσία»
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας προειδοποιεί για την πρόθεση της Μόσχας να μειώσει την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και ζητά μια ενωμένη συμμαχία απέναντι στο Κρεμλίνο
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ
Ανάλυση Politico: Οι Ευρωπαίοι αισιόδοξοι αλλά επιφυλακτικοί μετά την ανταλλαγή απόψεων με τον Τραμπ για κατάπαυση του πυρός
Το Βερολίνο και το Παρίσι ελπίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας απέναντι στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο παραμένει αβεβαιότητα για τις πραγματικές του προθέσεις
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1