Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ με το βιβλίο του από επαρχιακό βιβλιοπωλείο της Αγγλίας

Πρίγκιπας Χάρι: Το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ με το βιβλίο του από επαρχιακό βιβλιοπωλείο της Αγγλίας

Viral έγινε ένα βιβλιοπωλείο στην επαρχιακή πόλη Σουίντον της Αγγλίας, αφού ο ιδιοκτήτης του εξάντλησε το φλεγματικό χιούμορ του, εκθέτοντας στη βιτρίνα του το βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι «Spare» (μτφ. «Ρεζέρβα») μαζί με το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα «Πώς να σκοτώσετε την οικογένειά σας».

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι έχει προκαλέσει τριγμούς στη βασιλική οικογένεια με τις αποκαλύψεις που κάνει, καθώς περιέχει αρκετές ιστορίες μέσω των οποίων ο γόνος των Βρετανών μοναρχών εξαπολύει επίθεση εναντίον τους.

Γι’ αυτό και ένας βιβλιοπώλης είχε ιδέα να βάλει το βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι στη βιτρίνα του, πλάι με το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Μπέλα Μάκι, με τίτλο «Πώς να σκοτώσετε την οικογένειά σας». «Τελοσπάντων, έχουμε ακόμα κάποια εναπομείναντα αντίτυπα του Spare, αν τα θέλετε», έγραψε ο βιβλιοπώλης στο αρχικό tweet του.

Η εικόνα της βιτρίνας έγινε viral και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κατά χιλιάδες, με μερικούς να πιστεύουν ότι ο βιβλιοπώλης στηρίζει τον Πρίγκιπα Χάρι ενώ άλλοι θεωρούν ότι πικάρει το «άσωτο» μέλος της βασιλικής οικογένειας με αυτόν τον τρόπο.

Όπως και να ‘χει, ο βιβλιοπώλης απάντησε: «Έχει ενδιαφέρον σήμερα, πόσο διαφορετικά εξέλαβαν οι άνθρωποι αυτή την εικόνα. Άλλοι νόμισαν ότι υποστηρίζω τον Χάρι, άλλοι το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, δεν μού κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη…».

Σύμφωνα με τη DailyMail, μέχρι και η Μαρί-Σαντάλ, η σύζυγος του Πρίγκιπα Παύλου και νύφη του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μοιράστηκε τη φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις