Κόσμος

“Πρόδωσε” τις εξελίξεις! Ο Κάρολος έκανε το πρώτο βήμα για να γίνει βασιλιάς

- Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, άρχισε η... μετάβαση για να γίνει ο πρίγκιπας Κάρολος, βασιλιάς της Αγγλίας - Για πρώτη φορά που ανέλαβε καθήκον που κατείχε -επί δεκαετίες- η βασίλισσα Ελισάβετ - Όλα τα σημάδια που “μαρτυρούν” τις ριζικές αλλαγές στο Μπάκιγχαμ

Από πρίγκιπας… βασιλιάς! Σε περίοδο μετάβασης βρίσκεται ο πρίγκιπας Κάρολος για να πάρει τη θέση της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, στον θρόνο, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ανέλαβε καθήκον που εκτελούσε -επί δεκαετίες- η βασίλισσα Ελισάβετ. Πρόκειται για την κατάθεση στεφανιού κατά την “Rememberance Sunday”, ημέρα μνήμης την δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου για τους στρατιώτες και τις γυναίκες που χάθηκαν στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και σε μεταγενέστερες συγκρούσεις.

charles
Φωτογραφία: Reuters

Κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης, δεν πέρασε απαρατήρητη η -ασυνήθιστη- εκδήλωση συναισθημάτων της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία… δάκρυσε. Πηγή του Παλατιού αποκάλυψε στην “Daily Star” πως η βασίλισσα συγκίνηθηκε, βλέποντας τον Κάρολο να κάνει το πρώτο του “βήμα” για να αναλάβει τον θρόνο.

Η γλώσσα του σώματος

Ο Judi James, ειδικός αναλυτής της γλώσσας του σώματος, ανέλυσε όλα τα “σημάδια” που δείχνουν ότι μέσα σε μια… νύχτα, ο πρίγκιπας Κάρολος άφησε πίσω την νευρικότητα και το άγχος του και απέκτησε “τον αέρα του άνδρα που είναι έτοιμος να κάνει το καθήκον του”.

Όπως τονίζει: “Για τον Κάρολο, ήταν μια στιγμή ορόσημο (σ.σ. η κατάθεση στεφανιού). Υπήρχαν σημάδια στη γλώσσα του σώματος που μας έδειξαν τι είδους βασιλιάς θα γίνει”.

Και συνεχίζει: “Η στάση του και το σαγόνι του έδειχναν αποφασιστικότητα, που ενισχυόταν από την παντελή έλλειψη άγχους”. Το γεγονός ότι δεν έσφιγγε τα δόντια του και δεν προέταξε τον θώρακά του δείχνουν μετριοφροσύνη και όχι ματαιοδοξία”.

“Είχε τον αέρα του άνδρα που θα κάνει το καθήκον του όταν έρθει η στιγμή, αλλά με ταπεινώτητα”, πρσθέτει.

Πηγή: Daily Star

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Μασκ εκδικείται τον Τραμπ»: Ο βιογράφος του μεγιστάνα αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από την ίδρυση του «Κόμματος της Αμερικής»
«Ως επιχειρηματίας είναι τεχνοκρατικά ικανός, αλλά αδίστακτος ως προς τη διαχείριση ανθρώπων» σημειώνει ο Ολιβιέ Λασκάρ - Οι έξι προκλήσεις για το νέο κόμμα Μασκ, σύμφωνα με την Washington Post
Έλον Μασκ
Πυρά Τραμπ κατά Μασκ: «Εκτροχιάζεται και εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή» – Η ειρωνική απάντηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε γελοία την απόφαση του Έλον Μασκ για νέο κόμμα και του θύμισε ότι αυτό των Ρεπουμπλικανών είναι πολύ επιτυχημένο
Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ
Κρίσιμη συνάντηση Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ: Άκαρπες οι πρώτες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
«Βγάλαμε ήδη πολλούς ομήρους, αλλά σε ό,τι αφορά τους ομήρους που απομένουν, θα βγει καλός αριθμός. Νομίζουμε πως θα γίνει αυτή την εβδομάδα» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Έφτασαν τους 82 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσά τους και 28 παιδιά - Δύσκολο το έργο των διασωστών
Ο κυβερνήτης της κομητείας Κερ, Λάρι Λίθα, μάλιστα, προειδοποίησε για νέες σφοδρές βροχοπτώσεις - Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιθανόν θα επισκεφθεί την πολιτεία Τέξας την Παρασκευή (11η Ιουλίου)
Βυθισμένα αυτοκίνητα από τις πλημμύρες στο Τέξας
3