Κόσμος

Προκλητικός Μεντβέντεφ: Να δω τώρα τους Ευρωπαίους να πληρώνουν το φυσικό αέριο 2.000 ευρώ το κυβικό 

Λίγο μετά την ανακοίνωση από το Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς για το πάγωμα του αγωγού Nord Stream 2, ο πρώην πρώην Πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός και νυν αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ συνέχισε την τακτική που ακολουθούν όλοι οι Ρώσοι αξιωματούχοι. Της ειρωνείας και της κοροϊδίας. 

«Ο γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς εξέδωσε διάταγμα με το οποίο σταματά η διαδικασία για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2. Λοιπόν. Καλώς ήρθατε στο γενναίο νέο κόσμο όπου οι ευρωπαίοι πολύ γρήγορα θα πληρώνουν 2.000 ευρώ το κυβικό το φυσικό αέριο», έγραψε στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίσκεψη στη Γροιλανδία που έχει «βλέψεις» ο Τραμπ, πραγματοποιεί ο Μακρόν - «Ερχόμαστε σε ένδειξη αλληλεγγύης»
«Να βοηθήσουμε αυτό το έδαφος να αντιμετωπίσει τις διάφορες προκλήσεις: την οικονομική ανάπτυξη, την εκπαίδευση, καθώς και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής»
Κατά την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γροιλανδία
Ανάλυση CNN: Οι ζημιές στις τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μετά την επίθεση του Ισραήλ – Πόσο επηρεάζουν τον σχεδιασμό της Τεχεράνης
Το μέγεθος των ζημιών και το κατά πόσο μπορεί να επιβιώσει το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα παραμένει ασαφές - Ισραήλ και Ιράν έχουν διαφορετικές εκδοχές
Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν του Ιράν 6