Κόσμος

Προσπαθούν να βγάλουν “λάδι” τον Τραμπ – “Εγώ έκανα την ανάρτηση για τον Φλιν” δηλώνει ο δικηγόρος του

Τελικά μόνο ο... Τραμπ φαίνεται πως δεν ευθύνεται για τίποτα. Αφού λοιπόν αρνείται πως ο ίδιος γνώριζε για προεκλογικές επαφές με την Ρωσία, τώρα ο δικηγόρος του προσπαθεί να πείσει πως το tweet για την απόλυση του Φλιν το έκανε ο ίδιος και όχι ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το Σάββατο, στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο twitter υπήρξε μια ανάρτηση που ανέφερε ότι απέλυσε τον Μάικλ Φλιν επειδή είπε ψέμματα στην κυβέρνηση και στο FBI για… νόμιμα πράγματα.

Δικηγόρος Τραμπ: Εγώ το ανέβασα, δεν ξέρω να… χειρίζομαι το twitter

Ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου λοιπόν ανέλαβε την ευθύνη για το tweet. Σε συνέντευξή του στο Axios, ο Τζον Ντάουν είπε πως το τουίτ ήταν “δικό μου λάθος” και πως εκείνος συνέταξε το τουίτ που προκάλεσε περισσότερα ερωτήματα για το κατά πόσον υπήρξαν προσπάθειες να παρεμποδιστεί η έρευνα για τη Ρωσία.

“Είμαι άσχετος με το τουίτερ”, δήλωσε ο Ντάουν στο Axios. “Δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω ειδήσεις.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1