Κόσμος

Προτάσσει τα… οπίσθια και ανοίγει πόλεμο στην Κιμ Καρντάσιαν! (ΦΩΤΟ)

Πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο των καλύτερων... οπισθίων θέτει η Ρουμάνα συγγραφέας (!), Alexandra Harra, η οποία ποζάρει προκλητικά και μάλλον "τρομοκρατεί" την Κιμ Καρντάσιαν!

Η 27χρονη Alexandra, είναι συγγραφέας και προπονήτρια ζωής (το γνωστό life coach), ωστόσο το ρουμάνικο Playboy την έπεισε να φωτογραφηθεί και αναπόφευκτα να συγκριθεί με την αμερικανίδα στάρλετ, Κιμ Καρντάσιαν.

Η Alexandra βέβαια μιλάει με… στοιχεία και αριθμούς! Λέει πως ο πισινός της έχει διάμετρο ένα μέτρο και εννέα εκατοστά και άρα είναι μεγαλύτερος από της Κιμ!

Η Ρουμάνα συγγραφέας συνήθως γράφει για διάφορα θέματα σχετικά με την αγάπη αλλά και την επιτυχία στην επαγγελματική ζωή, ενώ πληρώνεται αδρά για ομιλίες σε σεμινάρια.

Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται την… κέρδισε το Playboy, αφού γρήγορα κατάλαβε πως δεν ήταν η πανεπιστημιακή της μόρφωση αυτό που ενδιέφερε τους ανθρώπους γύρω της.

Η Alexandra ζει πλέον στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και και δηλώνει έκπληκτη για τις διαστάσεις που πήρε το ενδιαφέρον για τα οπίσθιά της στην πατρίδα της.

Παρόλη την δημοσιότητα που έχει πλέον, ως “η Ρουμάνα Κιμ Καρντάσιαν”, υποστηρίζει πως η επαγγελματική της σταδιοδρομία ως συγγραφέας παραμένι το νούμερο 1 ενδιαφέρον της…

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: «Πρόκειται για τραγωδία – αποτέλεσμα εχθρικής αντίστασης Δημοκρατικών»
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ, «δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους να σκοτώνονται στους δρόμους, αλλά απαιτεί το τέλος της αντίστασης και του χάους»
Στέλεχος του Γραφείου Ποινικής Σύλληψης (BCA) επιμελείται το σημείο όπου ο Alex Pretti, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ομοσπονδιακών υπαλλήλων της υπηρεσίας μετανάστευσης που προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ενώ άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο, στο Μινεάπολις