Κόσμος

Πρώτες μέρες στο σχολείο για το αγοράκι που άφησαν στον δρόμο να πεθάνει επειδή ήταν “μάγος”

Ήταν πριν από ένα χρόνο που οι εικόνες του μικρού Hope συγκλόνισαν εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η οικογένεια τον είχε εγκαταλείψει με την κατηγορία της μαγείας και το υποσιτισμένο αγοράκι εκλιπαρούσε για λίγο φαγητό.

Τότε είχε βρεθεί στον δρόμο του η Anja Ringgren Lovén που του προσέφερε νερό και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Ένα χρόνο μετά και ο μικρός Hope, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που ανέβασε η Anja Ringgren Lovén, η διαφορά στην εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή. Υγιής, ευτυχισμένος και έτοιμος να κάτσει στα θρανία.

“Στις 30 Ιανουαρίου 2016 πήγα σε αποστολή διάσωσης με τους David Emmanuel Umem και Nsidible Orok και τη νιγηριανή μας ομάδα. Μια αποστολή διάσωσης που έγινε viral και σήμερα έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο κόσμος γνώρισε το μικρό αγόρι Hope. Αυτή την εβδομάδα ο Hope θα ξεκινήσει το σχολείο”, έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook η Anja Ringgren Lovén.

Τότε φοβόταν πως δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει. Τον ονόμασε Hope έτσι ώστε στο χειρότερο σενάριο να πέθαινε με ένα όνομα και αξιοπρέπεια. “Χιλιάδες παιδιά που κατηγορούνται για μάγοι και έχουμε δει βασανισμούς παιδιών, νεκρά και φοβισμένα παιδιά”, έγραψε η Anja.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: Συμβολική επίσκεψη του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
Ο Πιτ Χέγκσεθ βρέθηκε στη Νότια Κορέα για να συζητήσει με στρατηγικούς εταίρους θέματα ασφαλείας στην περιοχή μετά την περιοδεία του Τραμπ στην Ασία την
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Αν Γκιου - Μπακ
Πρώην τηλεπαρουσιάστρια μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα της στο Halloween «για να σώσει τον εαυτό της»
«Είδα μια γυναίκα να τρέχει καταπάνω στο αυτοκίνητό μας, με τα χέρια και το σώμα της γεμάτα αίμα, ζητώντας να καλέσουμε το 911» - Σκηνές φρίκης περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
Η 47χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια, Αντζελίν Μοκ