Κόσμος

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για χάρη της γυναίκας του έκανε ο Πολάνσκι

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις νομικές του περιπέτειες έκανε ο Ρομάν Πολάνσκι για χάρη της συζύγου του Εμανουέλ Σενιέ η οποία τραγούδησε στο τζαζ φεστιβάλ του Μοντρέ.

Ο Πολάνσκι ντυμένος με μαύρο δερμάτινο και αδυνατισμένος αλλά κατά τα άλλα ευδιάθετος – δεν ήταν και σε κανένα κελί αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σαλέ του – εμφανιστηκε στο Μοντρέ της Ελβετίας για να δει τη γυναίκα του, ηθοποιό και τραγουδίστρια να κάνει εμφάνιση.

Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση ο Πολάνσκι δήλωσε ευχαριστημένος που είναι πλέον ελεύθερος. “Είμαι χαρούμενος που μπορώ να κάνω όλα αυτά που θέλω” δήλωσε. Στη συνέχεια κάθησε σεμνά και παρακολούθησε την εμφάνιση της συζύγου του, ενώ και εκείνη στις τέσσερις ώρες που ήταν στη σκηνή δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπό του.

Η μόνη αναφορά που η ντυμένη με Tshirt, τζην και μαύρο καπέλο Εμμανουέλ Σενιέ έκανε σε αυτόν ήταν ότι το πρώτο τραγούδι που έπαιξε προερχόταν από την ταινία του βραβευμένου με όσκαρ Πολάνσκι, “Το μωρό της Ρόζμαρι”.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα οι ελβετικές αρχές απέρριψαν αίτημα των ΗΠΑ για έκδοση του διάσημου πολωνοεβραίου σκηνοθέτη και μετά από εννιά μήνες κράτησης Ο Πολάνσκι καταζητείται στην Αμερική και σε άλλες 188 χώρες για αποπλάνηση το 1977 της ανήλικης τότε Σαμάνθα Γκέιμερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε τον εκλογικό χάρτη της Λουιζιάνα, «χτύπημα στη φυλετική ισότητα»
«Ένας νόμος γραμμένος με το αίμα, τον ιδρώτα και τις θυσίες των Αμερικανών για να εμποδίσουν τις φυλετικές διακρίσεις, για άλλη μια φορά αποδυναμώνεται», ανέφερε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ
Το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον
Στα 119,71 δολάρια το βαρέλι, το υψηλότερο επίπεδο από το 2022, εκτοξεύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη, ότι σκοπεύει να διατηρήσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν μέχρι το καθεστώς να πει «ναι» σε μία συμφωνία που θα απαντά στις ανησυχίες των ΗΠΑ
The Rishiri Galaxy, an oil and chemical tanker sailing under the flag of Panama, is docked at the Texas City docks next to the Marathon Galveston Bay Refinery shortly after U.S. President Donald Trump announced a 60-day waiver of the Jones Act shipping law, in Texas City, Texas, U.S. March 18, 2026. REUTERS/Antranik Tavitian