Αφήνοντας λουλούδια έξω από την έπαυλή του στη Μινεάπολι της Μινεσότα, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και δεν την εγκατέλειψε ποτέ ή έξω από θέατρα όπου εμφανίστηκε. Στη Μινεάπολι, στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, μια χώρα πενθεί για τον θάνατο του “πρίγκιπά” της.
Οι εικόνες συγκλονίζουν: άνθρωποι που ίσως δεν τον γνώρισαν ποτέ, ξεσπούν σε λυγμούς. Είχαν ερωτευθεί, είχαν πονέσει, είχαν βρει παρηγοριά στη μουσική του. Αφήνουν λουλούδια, σημειώματα αγάπης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Άλλοι, εκφράζουν τη λύπη τους αλλιώς. Η καλύτερα, την ευγνωμοσύνη τους που έζησαν να τον ακούσουν να δημιουργεί τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. Στο Μπρούκλιν δεκάδες ήταν εκείνοι που “έστησαν” πάρτι στη μνήμη του Prince. Ανάμεσά τους και ο γνωστός σκηνοθέτης Σπάικ Λι.
Φωτογραφίες: EPA, Reuters
















