Κόσμος

Qatar Airways: Δεν απαγορεύονται τα λαπτοπ στις πτήσεις προς ΗΠΑ

Η αεροπορική εταιρία του Κατάρ, Qatar Airways ανακοίνωσε ότι όσοι από τους επιβάτες της ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ, μπορούν πλέον να έχουν μαζί τους, τους φορητούς υπολογιστές τους αλλά κι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η Qatar Airways, ακολουθεί τις αεροπορικές εταιρίες Emirates, Turkish Airlines και Etihad Airways, που επίσης, έχουν ανακοινώσει την άρση της τρίμηνης απαγόρευσης στις πτήσεις τους προς τις ΗΠΑ.

Τον περασμένο Μάρτιο, οι ΗΠΑ επέβαλαν την απαγόρευση μεταφοράς ηλεκτρονικών συσκευών από τους επιβάτες στις απευθείας πτήσεις προς τα αμερικανικά αεροδρόμια, από δέκα αεροδρόμια σε οκτώ χώρες (Αίγυπτος, Μαρόκο, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Κατάρ, Τουρκία) προκειμένου ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς βομβών μέσα σε ηλεκτρονικές συσκευές, εντός της καμπίνας των αεροσκαφών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν δεν απαντά στην πρόταση Τραμπ και απειλεί με «βαρύ τίμημα» μετά τα χτυπήματα σε πυρηνικά εργοστάσια και βιομηχανίες
Για συνάντηση ανάμεσα στο Ιράκ και τις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο ο Γουίτκοφ, αλλά η Τεχεράνη διαψεύδει - Οι Χούθι της Υεμένης δηλώνουν έτοιμοι να μπουν στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
Χτύπημα στον Λίβανο