Κόσμος

Ριάνα: Ο σχεδιαστής Willo Perron και το τελευταίο show Savage x Fenty

Μία ώρα μουσικής και χορού σε σκηνικό γεμάτο με... αρχιτεκτονικά στοιχεία και υπερβολές ήταν το show Savage x Fenty της τραγουδίστριας και πλέον... επιχειρηματία, Ριάνα.

Το show παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και η Ριάνα ήταν… παρούσα!

«Το show μόδας είναι τόσο αρχαϊκό» τόνισε ο Καναδός σχεδιαστής Willo Perron -συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια στα live shows της τραγουδίστριας-, ο οποίος δημιούργησε το σκηνικό. «Συνηθίσαμε να έχουμε τον John Galliano με το τρένο να φτάνει στον σταθμό, αυτές τις μεγαλεπήβολες θεατρικές παραστάσεις του Alexander McQueen» πρόσθεσε.

Η… επιχειρηματίας Ριάνα

Μιλώντας στο Dezeen, εξήγησε ότι έστρεψαν την προσοχή τους στην αρχιτεκτονική της νότιας Ευρώπης και της βόρειας Αφρικής, στην εικονογραφία αψίδων και κλιμάκων. Το όλο σκηνικό ήταν κυρίως πρόσοψη -στηριγμένη σε περίτεχνες σκαλωσιές-, σε χρώμα λευκό, το οποίο άλλαζε σε διάστημα δευτερολέπτων με την αλλαγή της γωνίας και χρώματος των φωτισμών. Επιπλέον, έπρεπε να φιλοξενεί τη χορογραφία, με στρατηγικά τοποθετημένες κλίμακες και ενισχυμένες πλατφόρμες. «Για εμάς, ήταν κάτι θεατρικό, έχοντας την αίσθηση του κάθετου και του ότι είσαι κάπου αλλού» εξήγησε ο Perron. Διασημότητες, όπως οι Cara Delevigne, Gigi Hadid και Laverne Cox, καθώς και μοντέλα, εξέφρασαν διάφορες εθνικότητες.

Αντί για το τυπικό, σήμερα, δεκαπεντάλεπτο βάδισμα στην πασαρέλα, με τις διασημότητες και τα ονόματα του κόσμου της μόδας να κάθονται από τη μία και την άλλη μεριά του «διαδρόμου», αυτό το show ήταν μουσική και χορός επί μία ολόκληρη ώρα. «Άνοιξε» δε, με περφόρμανς της Ριάνα πάνω σε ένα βάθρο και τους προβολείς στραμμένους επάνω της. «Η Ριάνα είδε τη χορογραφία και την αγάπησε, και θέλησε να συμμετάσχει στο εναρκτήριο κομμάτι» είπε ο Willo Perron.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1