Κόσμος

Rihanna: Μετακόμισε στο Λονδίνο – «Λατρεύω να πηγαίνω στο… μανάβικο»!

Η τραγουδίστρια της R&B και ποπ Rihanna μετακόμισε πρόσφατα στο Λονδίνο, τονίζοντας ότι απολαμβάνει τη δυνατότητα να «περπατά», αλλά και ότι πρέπει να «προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο».

Τα νέα της μετακόμισης της Rihanna από τις ΗΠΑ στην Αγγλία αιφνιδίασαν πολλούς θαυμαστές της. «Αν συναντούσα τη Rihanna στο ταμείο αυτόματης εξυπηρέτησης θα έπεφτα κάτω» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας άλλος έγραψε, «SHOOK SHOOK SHOOK. Η αληθινή βασίλισσα της Αγγλίας».

Η Rihanna αυτό το διάστημα επικεντρώνεται κυρίως στη Fenty. Η 31χρονη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε, επίσης, στη μουσική ταινία «Guava Island» τον περασμένο μήνα, μαζί με τον Ντόναλντ Γκλόβερ. Δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ στούντιο μετά το Anti του 2016, αν και συνεργάστηκε με τους N.E.R.D στο «Lemon» του 2017.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας ζει στο Λονδίνο για να βρίσκεται εγγύτερα στην ομάδα που εργάζεται στο brand προϊόντων μακιγιάζ Fenty, που ίδρυσε το 2017.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα η Rihanna’s ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα επεκταθεί στη μόδα υπό την ίδια επωνυμία.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι στο Λονδίνο απολαμβάνει «να πηγαίνει στο μανάβικο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς