Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το ρομαντικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εξήρε την αποφασιστικότητα του Λονδίνου και του Μάντσεστερ μετά τις “σοκαριστικές επιθέσεις” στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, ενώ αναφέρθηκε τιμητικά και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο που συνταξιοδοτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, μέσα στο 2017.

Οι “ισχυρές ταυτότητες” της πρωτεύουσας και της πόλης στα βόρεια της Αγγλίας έλαμψαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως επίσης και την καταστροφική φωτιά, που κατέστρεψε τον πύργο ( Grenfell Tower) στο Λονδίνο, είπε χαρακτηριστικά η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για τον σύζυγό της με τον οποίο γιόρτασαν φέτος τα 70 χρόνια του γάμου τους. Δύο φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους, η μια μαυρόασπρη από τον γάμο τους και μια δεύτερη που τραβήχτηκε με αφορμή την πλατινένια επέτειό τους, ήταν τοποθετημένες σε ένα γραφείο, δίπλα της.

Στην ομιλία της, η βασίλισσα εξαίρει την «υποστήριξη» και τη «μοναδική αίσθηση του χιούμορ» του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος, σε ηλικία 96 ετών αποχώρησε από τα βασιλικά δημόσια καθήκοντά του το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις