Κόσμος

Ρωσία: Δύο νεκροί από έκρηξη φυσικού αερίου στο Νογκίνσκ – Κατέρρευσαν όροφοι κτιρίου

Τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Νογκίνσκ της Ρωσίας όπου τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου που σημειώθηκε σε εννιαώροφο κτίριο κατοικιών. 

“Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο σκοτώθηκαν, ένας άνδρας και μια γυναίκα”, μετέδωσε το Interfax επικαλούμενο την περιφερειακή αξιωματούχο Άννα Τερτίτσναγια.

Από την έκρηξη κατέρρευσαν ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος και μερικώς ο τέταρτος όροφος.

ekrixi russia

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, δύο από τους τραυματίες είναι παιδιά και όλοι οι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο του Νογκίνσκ.

ekrixi russia

Η υπουργός Υγείας της Περιφέρειας Μόσχας Σβετλάνα Στριγκούνκοβα δήλωσε στην τοπική τηλεόραση ότι κανένας από τους τραυματίες που νοσηλεύονται “δεν φέρει σοβαρά, απειλητικά για τη ζωή του τραύματα”.

ekrixi russia

Από την έκρηξη υπέστησαν ζημιές 24 διαμερίσματα του κτιρίου. Ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας Μιχαήλ Μουράσκο δήλωσε ότι θα φροντίσει όλοι όσοι επηρεάστηκαν από το δυστύχημα να λάβουν την απαραίτητη βοήθεια.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ 

Φωτογραφίες Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25