Κόσμος

Ρωσία: Εμβόλιο ως τον Δεκέμβρη για τους γιατρούς της… πρώτης γραμμής

Οι γιατροί που ασχολούνται άμεσα με την νοσηλεία ασθενών που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, προγραμματίζεται να εμβολιασθούν έως το τέλος του χρόνου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας στην Ρωσία, Μιχαήλ Μουράσκα.

Η Ρωσία, η πανδημία, οι γιατροί

«Όλοι οι γιατροί, που έρχονται σε άμεση επαφή στην υποδοχή ασθενών, στο τμήμα πρώτων βοηθειών και σε χώρους δυνητικά επικίνδυνους από την άποψη της μόλυνσης πρέπει να εμβολιασθούν έως το τέλος του χρόνου. Αυτό θα γίνει από το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Βιομηχανίας», δήλωσε ο Μουράσκα.

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας δήλωσε ότι όλα τα ιατρικά σκευάσματα που εγκρίνονται στην Ρωσία βάσει μιας εσπευσμένη διαδικασίας και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, είναι εγγυημένα και αξιόπιστα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία