Κόσμος

Ρωσία: Η στιγμή της συντριβής αεροπλάνου! Σοκαριστικές εικόνες

Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου από τη συντριβή αεροπλάνου Αντόνοφ An-24 στη Ρωσία. Κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 19 τραυματίστηκαν.

Το επιβατικό αεροπλάνο Αντόνοφ An-24 έκανε κατεπείγουσα προσγείωση σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, στη Ρωσία. Έπεσε πάνω σε κτίριο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 46 άνθρωποι.

Η στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης και της συντριβής έχει καταγραφεί σε video, το οποίο ανέβηκε σε ρωσικό κοινωνικό δίκτυο.

Δείτε το video

https://twitter.com/ilax202/status/1144088725632278529

Ως αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης αναφέρθηκε η μηχανική βλάβη, σύμφωνα με το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της δημοκρατίας Μπουριάτια στη Ρωσία.

russia planecrash
Φωτογραφία Reuters

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 46 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα μέλη πληρώματος. Εκτελούσε δρομολόγιο από την Ουλάν Ουντέ, την πρωτεύουσα, προς την πόλη Νιζνιανγκάρσκ.

Το αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο μετά την προσγείωση, προσέκρουσε σε μικρό κτίριο και πήρε φωτιά. Νεκροί είναι οι δύο χειριστές του, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Άλλοι 19 επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Το αεροσκάφος ανήκε σε περιφερειακή ρωσική αεροπορική εταιρεία, την Angara, διευκρίνισαν ρωσικά ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3