Κόσμος

Ρωσία: Νεκροί και τραυματίες από πυροβολισμούς – 18χρονος άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου

Ένας 18χρονος στη Ρωσία άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου και ατόμων που περίμεναν στην στάση, στην πόλη Μπορ της περιοχής Νιζεγκαρότσκι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τέσσερις άνθρωποί έχασαν την ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων

Η κατάσταση των δύο τραυματιών, που έχουν διακομισθεί στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης, κρίνεται από του γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο TASS, δράστης φέρεται να είναι ο 18χρονος Ντανιήλ Μονάχοφ. Πριν το περιστατικό στην στάση του λεωφορείου ο νεαρός τσακώθηκε με την γιαγιά του την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο και εν συνεχεία σκότωσε έναν γείτονα του.

Ο δράστης δεν έγινε δυνατόν να συλληφθεί και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία με ανακοίνωση της κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μεταδίδεται επίσης ότι ο Μονάχοφ ενδέχεται να έχει δύο όπλα και 40 σφαίρες και να διέφυγε με αυτοκίνητο.

Η Ανακριτική Επιτροπής της περιοχής (που είναι παρόμοια υπηρεσία με το αμερικανικό FBI) άσκησε ποινική δίωξη, ενώ στον οικισμό Μπολσεορλόφσκογιε, στο οποίο πιθανολογείται ότι βρίσκεται, έχουν σταλεί ειδικές δυνάμεις.

 

https://youtu.be/T49psh7cZkY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις για μέτρα σοκ από Μπαϊρού στη Γαλλία - Ζητά περικοπές 3.000 θέσεων στο δημόσιο και κατάργηση 2 αργιών
Ο Φρανσουά Μπαϊρού υποστηρίζει ότι η Δευτέρα του Πάσχα και η Ημέρα της Νίκης θα μπορούσαν να γίνουν κανονικές εργάσιμες ημέρες, καθώς οι επικριτές αποκαλούν το σχέδιο «άμεση επίθεση στη Γαλλία»
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση ενός σημαντικού σχεδίου ανάκαμψης των δημόσιων οικονομικών, στο οποίο περιγράφονται οι πρώτες δημοσιονομικές κατευθύνσεις για το 2026
Επαναπατρίστηκε ρωμαϊκό ψηφιδωτό στην Πομπηία μετά από 80 χρόνια - Είχε κλαπεί από αξιωματικό των Ναζί
Το ψηφιδωτό χρονολογείται μεταξύ του 1ου αιώνα π.Χ. και του 1ου αιώνα μ.Χ. - Οι κληρονόμοι του, το επέστρεψαν στην Ιταλία αφού ο προηγούμενος Γερμανός ιδιοκτήτης του πέθανε - Τι αναφέρει η «κατάρα της Πομπηίας»
Συντηρητές εκθέτουν ένα ρωμαϊκό ψηφιδωτό που απεικονίζει ένα ζευγάρι ερωτευμένων, το οποίο επαναπατρίστηκε από τη Γερμανία, στο αρχαιολογικό πάρκο της Πομπηίας 4
Η Σλοβακία μπλόκαρε το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία – «Απορρίπτουμε την ηλίθια πρόταση να διακοπεί το φυσικό αέριο»
«Οι κυρώσεις είναι απαραίτητες για να μην έχει η Ρωσία τα μέσα να διεξάγει αυτόν τον πόλεμο» δήλωσε η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Κάγια Κάλας
Η Σλοβακία μπλόκαρε το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία – «Απορρίπτουμε την ηλίθια πρόταση να διακοπεί το φυσικό αέριο» 34
Τραγωδία στην Ιταλία: Τρεις νεκροί μετά από σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο μέσα σε σήραγγα – Μία 5χρονη ανάμεσα στους τραυματίες
Τα θύματα είναι τρεις άνδρες, ενώ η 5χρονη που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας με ελικόπτερο - Μία γυναίκα φέρει επίσης σοβαρά τραύματα από το σφοδρή σύγκρουση
Ασθενοφόρο στην Ιταλία