Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Royal baby on the way! “Έσπασαν τα νερά” της Κέιτ Μίντλετον!

Κέιτ Μίντλετον
Φωτογραφία Reuters

Στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί από το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μπήκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) η Κέιτ Μίντλετον ή κατά το πιο… επίσημο δούκισσα του Κέμπριτζ.

Γεννητούρια ξανά στο παλάτι! Η Κέιτ Μίντλετον μπήκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί, “καρπό” του έρωτα και του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δείτε live εικόνα έξω από το μαιευτήριο

Το ζευγάρι έχει ήδη δυο παιδιά, τον 4χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 2χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.  Αν τα… νερά της Κέιτ Μίντλετον είχαν σπάσει νωρίτερα, το νέο βασιλικό μωρό θα μπορούσε να έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ. Η μονάρχης “έκλεισε” το περασμένο Σάββατο (21.04.2018) τα 92 της χρόνια.

Έσπασαν τα νερά της Κέιτ Μίντλετον

Την είσοδο της Κέιτ Μίντλετον στο μαιευτήριο επιβεβαίωσε και το παλάτι με ανακοίνωσή του: “Η αυτής υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε στο νοσοκομείο St Mary στο Πάντινγκτον, στο Λονδίνο νωρίτερα το πρωί στα πρώτα στάδια του τοκετού. Η δούκισσα πήγε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Κένσινγκτον στην πτέρυγα Λίντο με τον δούκα του Κέμπριτζ”.

Στο ίδιο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον είχε φέρει στον κόσμο και τα άλλα δυο παιδιά της. Το μαιευτήριο απέχει δύο χιλιόμετρα από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, επίσημη κατοικία του ζεύγους.

Φωτογραφία αρχείου EPA

Το νέο… βασιλικό μωρό θα είναι το πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Βρετανίας. Προηγούνται ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, ο μπαμπάς του πρίγκιπας Γουίλιαμ, τα αδέρφια του, Τζορτζ και Σάρλοτ. Μετά τη γέννησή του ο θείος του πρίγκιπας Χάρι θα “πέσει” στην έκτη θέση της διαδοχής.

Φωτογραφία Reuters

Το μωρό θα είναι επίσης το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και του 96χρονου πρίγκιπα Φίλιππου από τον γιό τους Κάρολο. Έχουν άλλα τρία δισέγγονα από την 67χρονη κόρη τους πριγκίπισσα Άννα.

Μέρι, Άλις και Βικτόρια είναι μερικά από τα ονόματα που προτιμώνται σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, αν το μωρό είναι κορίτσι. Άλμπερτ, Άρθουρ και Φρεντ είναι τα πλέον αγαπητά, αν το μωρό είναι αγόρι.

Φωτογραφία Reuters

Τους… περιμένουν

Εδώ και μέρες έξω από το νοσοκομείο όπου θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον έχουν στήσει… αντίσκηνα θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Και περιμένουν πότε θα βγει η είδηση πως ήρθε στον κόσμο το τρίτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters

Εκτός από τους φαν της μοναρχίας, έξω από το μαιευτήριο ο χώρος έχει γεμίσει και συνεργεία καναλιών και δημοσιογράφους που περιμένουν τα… χαρμόσυνα νέα!

Φωτογραφία Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις