Κόσμος

Σαλβίνι: Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση εξαιτίας των γκάλοπ

Δεν "ακούει" τις δημοσκοπήσεις στην Ιταλία ο Ματέο Σαλβίνι, σύ,φωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε σε συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία del Popolo της Ρώμης.

«Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση αυτή (η οποία εργάζεται για το συμφέρον των Ιταλών), εξαιτίας των γκάλοπ. Η κυβέρνησή μας τηρεί τις δεσμεύσεις της και θα διαρκέσει πέντε χρόνια», τόνισε ο Σαλβίνι.

«Ζητώ να μου δώσετε εντολή να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι ως υπουργός, αλλά εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών που θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη χώρα», πρόσθεσε.

Ο Ματτέο Σαλβίνι υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «αν η Ευρώπη σταματά στους δεκαδικούς αριθμούς και στα σπρεντ, πρόκειται να αποτύχει», ενώ ζήτησε «να εργαστούν, όλοι για την αξιοπρέπεια των πολιτών».

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης», ολοκλήρωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος θεωρεί ότι οι άμεσες προτεραιότητες είναι «ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία με Τραμπ: «Να σε καλέσω σε 2 λεπτά με τον Ζελένσκι και τους άλλους;» – Δείτε βίντεο
Ένα βίντεο από το ταξίδι του με προορισμό το Κίεβο, ανέβασε ο Γάλλος πρόεδρος, στο οποίο φαίνεται ένα στιγμιότυπο όπου ο Μακρόν συνομιλεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο τηλέφωνο
Ο Εμαννουέλ Μακρόν
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 4