Κόσμος

Σαουδική Αραβία: Δύο πύραυλοι αναχαιτίστηκαν πάνω από το Ριάντ

Δύο πύραυλοι αναχαιτίστηκαν πάνω από την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας Ριάντ, μετέδωσε η σαουδαραβική κρατική τηλεόραση El Ekhbariya. Δεν διευκρίνισε ποιος εκτόξευσε τους πυραύλους.

Νωρίτερα, το σαουδαραβικής ιδιοκτησίας τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε πως οι δυνάμεις της αντιαεροπορικής άμυνας της Σαουδικής Αραβίας αναχαίτισαν έναν πύραυλο πάνω από τη Ριάντ. O ήχος ισχυρών εκρήξεων είχε ακουστεί νωρίτερα στο κέντρο της πόλης.

Τους τελευταίους μήνες το ένοπλο κίνημα Χούτι στη γειτονική Υεμένη, όπου η Σαουδική Αραβία συμμετέχει σε μια στρατιωτική εκστρατεία εδώ και τρία χρόνια, έχει στοχοθετήσει πολλές φορές το Ριάντ με πυραύλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ατάκα του Τραμπ στον Μακρόν με ανοιχτά τα μικρόφωνα: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου»
«Νομίζω πως θέλει να κλείσει συμφωνία για μένα. Καταλαβαίνεις; Όσο τρελό κι αν ακούγεται» ακούγεται να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του αναφερόμενος στον Πούτιν
Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο για το Ουκρανικό
7