Κόσμος

Σαουδική Αραβία: Ελεύθερο το μοντέλο με τη μίνι φούστα [vid]

Ελεύθερο αφέθηκε το μοντέλο από την Σαουδική Αραβία που ανέβασε στο Snapchat βίντεο, όπου περπατά στο ιστορικό φρούριο Ushaiqer με μίνι φούστα, μαύρο τοπ και αθλητικά.  

Η αστυνομία την άφησε ελεύθερη το βράδυ της Τρίτης και ο εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, όπως ανέφερε το υπουργείο Πληροφοριών.

Στο ”επίμαχο” βίντεο, η νεαρή φορούσε ένα κοντό μπλουζάκι και μια μίνι φούστα και περπατούσε στα έρημα σοκάκια του ιστορικού φρουρίου Ουσάικερ, σε ένα χωριό που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ριάντ, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι δεν φορούσε την παραδοσιακή μαύρη αμπάγια στη βόλτα της αυτή, αλλά υποστήριξε ότι το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να καλύπτουν πλήρως το σώμα τους όταν κυκλοφορούν έξω. Δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν και χρειάζονται την έγκριση του άνδρα “κηδεμόνα” τους για να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση