Κυριακή, 21 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαρλίζ Θερόν: Πήρε 22 κιλά και έπαθε κατάθλιψη

Σαρλίζ Θερόν

Μια ακόμα φορά που η Σαρλίζ Θερόν άλλαξε δραματικά για τις ανάγκες ενός ρόλου. Για τις ανάγκες της ταινίας Tully πήρε 22 κιλά και αποκάλυψε ότι έπαθε κατάθλιψη.

“Ήθελα να νιώσω πως αισθανόταν αυτή η γυναίκα και νομίζω ότι ήταν ένας τρόπος να έρθω πιο κοντά σε αυτή και να μπω στη νοοτροπία. Ξέρεις ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Με χτύπησε πολύ σκληρά η κατάθλιψη. Ναι για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσο πολύ επεξεργασμένο φαγητό και κατανάλωνα τόση πολλή ζάχαρη. Δεν μου ήταν τόσο διασκεδαστικό να είμαι σε αυτή την ταινία” δήλωσε η 42χρονη Σαρλίζ Θερόν στο Entertainment Tonight.

Η Σαρλίζ Θερόν είπε ότι έπρεπε να τρώει όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσει το βάρος. Θα έτρωγε μάλιστα μπέργκερ και θα έπινε μιλκσέικ για πρωινό. “Οι πρώτες τρεις εβδομάδες είναι πάντα διασκεδαστικές γιατί νιώθεις όπως ένα παιδί σε κατάστημα με καραμέλες. Μετά από τρεις εβδομάδες δεν είναι πλέον διασκεδαστικό. Ξαφνικά σταματάς να τρως και μετά γίνεται δουλειά”.

Σαρλίζ Θερόν: Έτρωγε μέσα στη νύχτα

Η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε ότι είχε φαγητό δίπλα στο κρεβάτι της. “Θυμάμαι να έχω βάλει ξυπνητήρι μέσα στη μέση της νύχτας για να μπορέσω να διατηρήσω το βάρος. Θα ξύπναγα και απλά θα έτρωγα. Είναι δύσκολο να διατηρηθεί αυτό το βάρος”.

Αποκάλυψε ότι το βάρος της προβλημάτισε τα παιδιά της που νόμιζαν ότι είναι έγκυος. Όταν έφτασε η στιγμή να χάσει κιλά, η Σαρλίζ Θερόν ότι χρειάστηκε 1,5 χρόνο και ήταν “κόλαση”. “Ανησυχούσα. Ένιωθα ότι παίρνει πολύ καιρό. Γιατί στο Monster δεν έτρωγα σνακ για πέντε μέρες και ήμουν εντάξει. Ξέρεις το σώμα σου στα 27 είναι διαφορετικό από το σώμα σου στα 43. Ο γιατρός μου με είχε προετοιμάσει για αυτό. Ξέρεις είσαι 42, δεν πεθαίνεις, όλα είναι καλά”.

Στο Tully η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται τη Marlo, μια μητέρα τριών παιδιών και αναπτύσσει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την νταντά του νεογέννητου μωρού της, την Tully.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις