Κόσμος

Σε διαθεσιμότητα ο Βρετανός βουλευτής για πορνό στο κινητό του την ώρα που συνεδρίαζε η Βουλή

Το Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έθεσε σε διαθεσιμότητα έναν βουλευτή, καθώς ερευνά τις αναφορές ότι ένα μέλος του κόμματος παρακολουθούσε πορνό στο κινητό τηλέφωνό του, την ώρα της συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ο Νιλ Πάρις, βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κόμμα, αφoύ το ανέφερε ο ίδιος σε μια επιτροπή Δεοντολογίας στο κοινοβούλιο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου του επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας.

«Αφότου μίλησε στον επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας σήμερα το απόγευμα, ο βουλευτής Νιλ Πάρις κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Κοινοτήτων», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου.

«Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας».

Ο Τζόνσον είπε χθες ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος της κακοκαιρίας «Goretti» Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία: Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά, ακυρώσεις πτήσεων
Ριπές ανέμων έως 213 χλμ/ώρα στη Γαλλία, περίπου 380.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό καθώς και 57.000 σπίτια στη Σκωτία και σε περιοχές της κεντρικής Αγγλίας
Καταιγίδα Goretti